The Thin Red Line

The thin red line...Az őrület határán...Az a hajszálvékony vörös vonal amelyet ha átlépünk, teljesen megőrülünk...vagy kijózanodunk? Mi van, ha az őrület a normális és a józan ész a abnormális? "Benned is megvan ez a sötétség? Te is átélted ezt az éjszakát?" Elméletek, képzelgések, vélemények hol viccesen, hol komolyan...Attól függ, hogy milyen a kedvem.

Utolsó kommentek

Pleased to meet you...

2011.01.28. 22:39 | zeus666 | Szólj hozzá!

Fények, kamera rendben, Jucikám smink oké? Persze, mehet. Mindenki figyelem, 10 másodperc múlva élő! Cigit dobjad el, idő van! 3...2...Csapó! Tessék!

Huh...először is hello, sziasztok. Milyen lenne ha így kezdődne az életünk? Mint egy film? Nem érzitek sokszor azt, hogy olyan mint egy film és csak addig tart az aktuális problémád míg azt nem mondja valaki, hogy Jó, elég, ennyire mára. Az ember élete során legalább egyszer eljut arra pontra, mikor mindent megkérdőjelez. Tényleg ez az élet? Egyáltalán mit jelent az, hogy élet? Vajon mi van még a világban? Vannak még értelmes lények a világegyetemben rajtunk kivűl? Miért halunk meg? Mi az a halál?

Annyiszor érzem az őrületet, hogy sokszor már hiányzik. Annyiszor kérdőjelezek meg dolgokat, hogy sokszor már hiányzik. Érdekel minden. De gyakran nem érdekel semmi. Ezelőtt 2 perccel még érdekelt ez a bejegyzés...mostmár nem.

A bejegyzés trackback címe:

https://ontheedge.blog.hu/api/trackback/id/tr482622106

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása